Om Malmeken

Show More
Else-Marie Malmek grundade Malmeken AB år 2006 med affärsidén Sustainable Business Development & IT. Idén fick hon redan 1996, då hon som anställd på Volvo Cars som "IS/IT Idéspruta" tog initiativet till en uppkopplad koceptbil med affärsidén Car Sharing; embryot till  Sunfleet - Volvo Car Sharing. Redan då insåg hon kraften i att använda IT som en möjliggörare för hållbarhet och helt nya och innovativa affärsmodeller. 
 
Else-Marie är innovativ och entreprenöriell samt har lätt för att hantera komplexa system. Hon har en B.Sc in Information Analysis och har sedan 1986 arbetat i gränslandet IT och Affär, främst inom fordonsindustrin. Hon har ett starkt driv och förmåga att ta en god idé till implementation. Else-Marie är socialt kompetent och har under åren byggt upp ett gediget affärsnätverk med olika företag, organisationer och olika professioner, både nationellt och internationellt. Else-Marie är certifierad styrelseledamot genom Styrelseakademien Väst och har genom åren arbetat i flera styrelser.
Malmeken AB är ett nätverksbaserat och flexibelt företag som gärna samverkar med andra företag, organisationer och individer som också brinner för en mer hållbar värld! 

Magnus Kuschel (PhD) står nära Malmeken AB. Med gedigen erfarenhet av förändringsledning i olika former, som t ex Senior Konsult, som Projektledare, eller i andra roller. Magnus bidrar med starkt engagemang, innovation och arbetar med professionalism för att skapa värde med IT (såväl som AI), affärsnytta och samverkan för hållbar utveckling. 

Kontakt

Else-Marie Malmek

Mobil: +46 708 295454

Malmeken AB

Skärvallsgatan 6B

426 79 Västra Frölunda

Sverige

  • Facebook
  • LinkedIn

Kontaktformulär

Show More

© 2021 Malmeken All Rights Reserved.